Nieuws

Aukelien Jellema vertelt haar verhaal in een brief aan ShareCare. Het verhaal is met goedkeuring van de schrijfster geplaatst.

Precies een week geleden is onze 87-jarige moeder in het Gemini Ziekenhuis van Den Helder opgenomen. Ze was erg ziek. Moeder werd naar de Intensive Care gebracht, we hebben de hele dag voor haar leven gevreesd. Gelukkig verbeterde haar situatie snel, de volgende dag hadden we alweer contact met haar.

Vanaf dag één van de opname was het duidelijk dat de coördinatie van de (mantel)zorg van onze moeder (we zijn met zijn 5-en thuis, plus "aanhang" en nogal wat kleinkinderen) een hele opgave was. Nu had ik een poosje geleden een presentatie in het Gemini bijgewoond over ShareCare en ik dacht eigenlijk meteen: "Dààr moet ik nu ook gebruik van gaan maken!". Daarom heb ik een zorgsite voor onze moeder geopend en ik moet zeggen; het werkt fantastisch!

We zijn nog maar een week verder maar het is nu al leuk om alle berichtjes die we als familie op (o)ma's site hebben gezet, te lezen. En het rooster is ook zo verschrikkelijk handig! Op de IC wordt - begrijpelijkerwijs - zeer terughoudend omgegaan met bezoek. Maar omdat iedereen nauwkeurig zijn of haar bezoek aankondigde, kwamen we nooit tevergeefs in het ziekenhuis! We hopen dat moeder/oma straks weer redelijk opgeknapt naar huis kan. Dan zal ze teruggaan naar haar kamer in het verzorgingshuis. Ook dan zal een Zorgsite haar gemak kunnen bewijzen, denk ik......

Maar samenvattend: een prachtig instrument, deze Zorgsite. Wij hebben er heel veel gemak en plezier aan beleefd (en nog steeds).

Mail news naar …
Uw naam
Uw e-mail
E-mail naar
 

Reacties

U kunt niet reageren op dit artikel

ShareCare B.V

Schotse Hooglandersstraat 67

5165 AD Waspik

Overige gegevens