Nieuws

Naar aanleiding van onze vorige grote update, zijn er een aantal reacties binnengekomen van gebruikers. Daar zijn we mee aan de slag gegaan en vandaag komt er wederom een grote update van de Zorgsite online met een aantal grote wijzigingen in het rooster. Hieronder leest u er alles over.

Als eerste zal opvallen dat de zogenaamde 'statusiconen' vervangen zijn door één simpelere aanduiding. Dit 'poppetje' geeft aan of er al genoeg mensen zijn ingeschreven op de desbetreffende taak. Is er minimaal 1 persoon nodig voor een taak (zoals standaard het geval is), en er is 1 iemand ingeschreven, zal het poppetje volledig groen zijn. Waren er 2 nodig voor de taak, dan zal het poppetje half groen kleuren, etc. Op deze manier is altijd voor iedereen snel te zien waar er hulp nodig is. 
Een witte lijn om de taak geeft aan dat u zelf ingeschreven bent. 

Een veelgehoorde wens van gebruikers was dat er in het week- en dagrooster meteen te zien is wie er ingeschreven is. Dit is vanaf nu het geval. 

Ten derde zijn de lijst- en maandweergave iets anders ingericht, om meer relevante informatie per taak te tonen. Daarnaast is het nu mogelijk om meteen vanuit deze overzichten in te schrijven. 

Als laatste zijn een paar functies die niet (goed) werkten gerepareerd en zijn er ook in de andere onderdelen van de site wat functies toegevoegd. Zo kunt u o.a. een printervriendelijke versie van de ledenlijst tonen. 

Deze update zal voor sommige gebruikers wellicht weer even wennen zijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat het gebruiksgemak en de nieuwe mogelijkheden uiteindelijk door iedereen positief ervaren zullen worden.  

Vragen en opmerkingen zijn zoals altijd welkom op info@sharecare.nl of via ons gratis telefoonnummer 0800 0200115.

Mail news naar …
Uw naam
Uw e-mail
E-mail naar
 

Reacties

U kunt niet reageren op dit artikel

ShareCare B.V

Schotse Hooglandersstraat 67

5165 AD Waspik

Overige gegevens